Snart påsk!

TryffelkakaHej vänner,

Snart är det påsk, och lagom till dess har jag en tävling på gång, så håll utkik!

Vad äter ni till påsk? Jag ska ge mig på en morotskaka, receptet får ni när den är klar. Om ni inte gillar morotskaka vill jag tipsa om Tryffelkaka, försvinnande god, och en hit även hos dem som inte äter LCHF.

Tryffelkaka

Ingredienser:
200 g choklad (70%)
200 g smör
sötning motsvarande 1 dl socker (jag använder sukrin)
1 tsk vaniljpulver
4 ägg.

Gör så här:
Smält smör och choklad på låg värme. Vispa ägg, sötning och vaniljpulver riktigt fluffigt.

Häll chokladsmeten i äggsmeten och blanda ordentligt. Fäst ett bakplåtspapper runt en 22 cm springformsbotten och fäst kanten på formen runt botten. Häll i smeten och grädda i 200 grader i c:a 10 minuter. Låt stå kallt några timmar innan servering. Servera med massor av vispad grädde.