Fredag 🙂

Skomakarlåda
Nu har jag två veckor kvar som anställd, och det börjar bli lite läskigt! Kommer ni ihåg skomakarlåda? När jag brukade gå ut att äta på lunchen serverades ofta skomakarlåda, potatismos täckt med stekt lövbiff, bacon och purjolök. Jag har inte sett det på länge, men jag äter väldigt sällan ute på lunchen nuförtiden. Jag provade en egen variant med vitkålsmos och gul lök istället för purjo.

Skomakarlåda LCHF

Ingredienser 4 portioner

c:a 600 gram lövbiff
1 gul lök
1 paket bacon
1,5 dl grädde
Salt och peppar

Gör så här:
1. Strimla lövbiffen, stek den och lägg åt sedan.
2. Stek löken och bacon, lägg till lövbiffen.
3. Späd med grädde och låt det puttra en stund, smaka av med salt och peppar.

Servera med vitkålsmos.