Pizza med julskinka

PizzaHej vänner,

Idag gick det sista av julskinkan åt till en pizza som varit väldigt populär på Facebook på senaste tiden. Den var helt ok, men när jag äter pizza är det mest botten jag vill åt, och det går tyvärr inte att komma ifrån en viss bismak av fiberhusk och mandelmjöl tyvärr, och frasig blir den ju aldrig utan gluten. Fyllningen blev i alla fall god, julskinka, champinjoner, riven ost, mozzarella och krossade tomater + lite salt och peppar hade jag på min. Senapen i griljeringen på skinkan gav en extra dimension.

1 ägg
1 dl creme fraiche
1 msk vatten
1 msk fiberhusk
2 dl mandelmjöl
1 nypa salt
1 tsk bakpulver

Värm ugnen till 180°C
Vispa ihop ägg, creme fraiche och vatten. Blanda ner resten av ingredienserna. Bred ut smeten på på en plåt med bakplåtspapper och grädda i c:a 10 minuter.

Höj värmen till 250 grader. Lägg på fyllningen på pizzan och grädda tills osten fått lite färg, c:a 10 minuter.