LCHF 2.0 Fisk och grönt

Lchf 2.0 fisk och gröntHej vänner, idag blir det en bokrecension, bokrean närmar sig och hos många handlare går det redan att lägga beställningar, jag återkommer med ett nytt inlägg när jag gått igenom lite noggrannare vad de har att bjuda på.

LCHF 2.0 Fisk och grönt av Anna Hallén Buitenhuis och Åse Falkman Fredriksson. Boken är två böcker i en skulle man kunna säga, först kommer Annas del med fakta på 47 sidor, och sedan Åses med recept. Totalt 59 recept varav c:a 25 stycken middagar, resten tillbehör och röror. Alla recept ser supergoda ut, men jag tycker att det svåra med att försöka äta mer grönt är just att få ihop det till en hel måltid, många av rätterna i boken är sådant som passar på en buffé. Annas del av boken är intressant och fullproppad med fakta, och den som funderar på varför vi ska äta så här får säkert svar på alla sina frågor. Allt är visserligen utförligt, men ändå skrivet så det är lätt att ta till sig. Jag gillade den här boken mer än den första LCHF 2.0 som kom för ett tag sedan, som jag tyckte var mer åt paleo-hållet. Den här känns mer LCHF, alla recept ser goda ut, bilderna är jättefina och jag blir inspirerad att laga mer grönt och fisk.

Vill du köpa boken finns den på

Adlibris: LCHF 2.0 Fisk och grönt

Bokus: LCHF 2.0 Fisk och grönt

 

Detta inlägg innehåller reklamlänkar