Lunch idag blev en väldigt god kycklinggryta, och busenkel
Kycklinggryta:
500 g kycklingfiléer
4 steklökar (går säkert lika bra med annan lök)
6 färska champinjoner
2 dl creme fraiche
1/2 tsk sambal oelek
1 liten klyfta vitlök
1 pkt fond du chef kyckling
salt och peppar
Gör så här:
1. Dela kycklingen i bitar.
2. Skär champinjoner och steklök i kvartar.
3. Bryn kýcklingen och lägg på en tallrik.
4. Stek champinjoner och lök, lägg sedan i den brynta kycklingen i pannan.
5. Tillsätt resten av ingredienserna och låt puttra några minuter.
[…] köttbullar med sås ur frysen till dagens lunch, men när jag öppnade den visade det sig vara kycklinggryta. Det var också gott, men inte riktigt vad jag hade räknat med : ). Kvällens middag blev […]
[…] Fredag: kycklinggryta med zucchini […]
[…] att alltid laga mat så det räcker till matlådor när jag lagar, så det fick bli vitkålsmos och kycklinggryta från frysen till […]